موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

علیرضا آیت اللهی هستم ؛ متولد 1324 در یزد ؛ تحصیل و تخصصم در مردم شناسی است ؛ و تجربه و تعهدم به مردم مسلمان و مطالعات فرهنگ و تاریخ اسلامی . بنابر این در حوزه ی مردم شناسی و تاریخ روحانیت ، مبلغان و مروجان مذهب شیعه دوازده امامی یزد ، می نویسم که تعداد کثیری از آنان از اجداد بنده ی « حقیر فقیر سراپا تقصیر » هستند ... پس ، محور کار بر معرفی روحانیانی است که نام خانوادگی آیت اللهی دارند ؛ از شهر یزد برخاسته اند ؛ و اجداد و خویشان آنان .
پیوندها
پیوندها
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
آیت الله العظمی حاج شیخ جلال الدین آیت اللهی (3) .
آیت الله العظمی حاج شیخ جلال الدین آیت اللهی (3) .

فرزندان : 

- مرحوم حجت الاسلام و المسلمین آقا حاج شیخ محمد آیت اللهی ، از روحانیان بزرگ یزد و دارای بعضی از تالیفات

- مرحومه حاجیه خانم آقا آیت اللهی ، همسر مرحوم آقا شیخ مرتضی آیت اللهی یکی از بافراست ترین صاحبان دفاتر اسناد رسمی یزد .

- بانو صبیحه خانم آیت اللهی همسر حجت الاسلام والمسلمین حاج سید علی آقا آتشی از بنیانگذاران معدنکاری در یزد و از مجموعه داران فرهنگی در آن دیار .

- بانو ملیحه خانم آیت اللهی فرزند آقای نجفی کارمند بانک

- بانو فرحانه خانم آیت اللهی همسر آقای حاج شیخ علی اکبر آیت اللهی که آقای محمد صادق آیت اللهی تفتی از سردفتران و عضو هیئت رئیسه کانون سردفتران تهران از این خانواده محترم می باشند .

- مرحوم آقا رضا آیت اللهی ، از فرهنگیان بسیار خوشنام یزد

- بانو فاطمه خانم آیت اللهی همسر آقا سید محمد آیت اللهی- 

- بانو صباحت آیت اللهی همسر آقا سید مهدی مدیر علومی (اوهب)

توضیحات : تا آنجا که نویسنده مطلع است ایشان که درازدواج با صبیه مؤمنه ی آقا سید مهدی بن آقا سید یحیی ، از یک سو نواده آیت الله العظمی آقا سید یحیی موسوی یزدی و از سوی دیگر نواده آیت الله العظمی آخوند ملٌا جواد شیخدادی یزدی ، مزدوج بوده اند پس از یازگشت به یزد  ، در دهه 1330 قمری ، ضمن شرکت در درس آخوند ملٌا جواد مزبور در حوزه علمیه شیخداد ، در بقعه شیخ دادا محمد و گاه در مسجد شیخداد ، عملا" دستیاری ان حضرت را نیز برعهده داشته اند ، و سرانجام ، از حدود 1330 ق .جانشین آن بزرگوار گردیده اند و بارها به تقاضای اهالی شهر تفت ، که برخی در برهه ای فریب برخی از اعضای بکی از فرقه های مخالف را خورده بوده اند ، به منظور مرجعیت در آن شهر عذرخواهی نموده اند.

در تدوین و تدریس منظم و طبق برنامه ، و مستند سازی دروس ارائه شده ، به حتی صفحه و محل صفحه ی کتاب یا کتابهای مربوطه ، بنا به حافظه ی بسیار قوی خود ، شاید بسیار کم نظیر بوده اند .

آن بزرگوار فرزانه ای مسلط به تقریبا" تمام مباحث مذهب شیعه دوازده امامی ، راسخ در دین و مذهب ، بسیار جدٌی در امور تبلیغ و ترویج اسلامی ، و در عین حال بسیار متقی ، قانع ، متواضع ، اهل صله رحم و مردم دار بوده اند .

تاریخ وفات : شب نیمه شعبان 1412 ه . ق برابر با 27 بهمن 1370 شمسی ؟ پس از حدود یک قرن زندگی با عزٌت و حرمت ؛ که از جمله در شهرهای قم ( توسط آیت الله العظمی بهاء الدینی ) یزد ( توسط آیت الله شیخ محمد علی صدوقی ، امام جمعه وقت ) چند مجلس ، تهران ، و بعضی دیگر از شهر ها .... مجالس ترحیم با جلال و شکوهی برا یشان بر پا شد ه است .

مدفن : یزد ، امامزاده جعفر . داخل صحن اصلی . 




X